Palvelut

Ohessa lista apteekkimme palveluista.

Klikkaa auki ja lue tarkemmin.

Toimitamme resepti- ja itsehoitolääkkeesi nopeasti ja asiantuntemuksella.

Opastamme sinua oikeassa ja tarkoituksenmukaisessa lääkekäytössä. Etsimme sinulle sekä oman lääkityksesi että Kela-korvauksen kannalta sopivimmat lääkemäärät. Voi saada Kelalta lisäkorvausta lääkekustannuksista, jotka ylittävät vuotuisen omavastuurajan. Kun keskität ostoksesi Malmin apteekkiin, seuraamme ajantasaisesti Kela-korvattavien lääkkeittesi omavastuun kertymää.

Meillä on laaja ja kattava tuotevalikoima ja -varasto. Tilaamme sinulle nopeasti ne mahdolliset tuotteet, joita ei ole päivittäisvalikoimassa.

Keskitä asiointisi Malmin Apteekkiin

Säästät ja saat meiltä terveytesi- ja lääkehoitosi kannalta merkittäviä etuja. Lue lisää kanta-asiakkuudesta tästä.

Tarjoamme palvelun, jonka avulla saat annosjakeluun soveltuvat, säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet kerta-annospusseissa yleensä kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Annospussien ohella saat ajan tasalla olevan lääkityskortin, josta näet käyttämäsi lääkkeet ja niiden annostukset. Tarkistamme myös kokonaislääkityksesi, eli selvitämme mahdollisesti tarpeettomat tai päällekkäiset lääkkeet. Samalla varmistamme, että lääkkeet sopivat samanaikaisesti käytettäviksi. Tavoitteena on poistaa mahdollisesti haitallisia lääkeyhdistelmiä ja vähentää turhaa lääkekuormaa. Tarkistuksessa esille nousevista lääkityksen muutostarpeista neuvottelemme hoitavan lääkärin kanssa, joka päättää mahdollisista muutoksista.

Ehdotamme aina lääkevaihtoa, mikäli lääkkeesi on vaihdettavissa edullisempaan valmisteeseen. Myös joistakin itsehoitolääkkeistä löytyy edullisempia vaihtoehtoja.

Seuraamme automaattisesti lääkkeiden yhteisvaikutuksia. Otamme huomioon yhteisvaikutukset myös meiltä aiemmin ostettujen lääkkeittesi kanssa. Tarvittaessa varmistamme aina asian lääkärin kanssa.

Hoitokodeille, kotisairaanhoitoon ja yksityissairaaloille tarjoamme modernin ja asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Käytössänne on sähköinen apteekkijärjestelmä EasyMedi lääketilauksia varten.​ 

Jos käyt säännöllisesti lääkärissä vähintään kerran vuodessa, mutta reseptisi kaipaa uusimista käyntien välissä, voit tehdä sähköisen reseptin uusimispyynnön apteekissa. Pyyntö käsitellään terveydenhuollossa yleensä kahdeksan päivän kuluessa.

Otamme vastaan kotitalouksien lääkejätteet veloituksetta hävitettäväksi edelleen ongelmajätelaitoksessa. Tuo lääkkeet mielellään alkuperäisissä lääkepakkauksissa. Pahviset ulkopakkaukset olisi kuitenkin hyvä poistaa. Muistathan erottaa joukosta elohopeaa sisältävät kuumemittarit sekä jodipitoiset lääkkeet.

Meiltä saat mm.